Meny

Västra Nybackakvarteret

Vackert placerat intill grönområden och i direkt anslutning till service och kommunikationer vid Orminge Centrum uppförs 113 hyresrätter och en förskola.

 

Kungsvåningen uppför i egen regi, för långsiktig förvaltning fem punkthus inom Västra Nybackakvarteret. Här bygger vi 113 hyresrättslägenheter om 1-4 rum och kök samt en förskola för cirka 70 barn i souterräng mot parken. Fastigheterna förväntas stå klara till hösten 2020.

Husen är fem respektive sex våningar höga, de översta våningarna utgörs av indragen kungsvåning med härliga takterrasser. Övriga lägenheter får balkonger eller markterrass, de välplanerade enrummarna får fransk balkong. Sociala ytor skapas för gemenskap på de olika innergårdarna. Ett parkeringsgarage kommer att byggas för hyresgästernas räkning och cykelrum och tvättstugor placeras i något av husens bottenvåningar. Generösa entréer med träpanel och glaspartier ger ett varmt och välkomnande intryck och träpanelen återkommer på de indragna kungsvåningarna.

Det går bra att ställa sig i kö för en lägenhet i Västra Nybackakvarteret redan nu. Hälften av lägenheterna fördelas genom Stockholms Bostadsförmedling och hälften via vår egen bostadskö. Gör din intresseanmälan här.

För att se ett typplan KLICKA HÄR!

 

 

Projektbilder