Meny

Västra Nybackakvarteret

Fastigheten, som ligger vackert placerad intill grönområden och i direkt anslutning till service och kommunikationer vid Orminge centrum, står klar för inflyttning 1 november 2020.

 

Kungsvåningen har i egen regi och för långsiktig förvaltning uppfört fem punkthus inom västra Nybackakvarteret, Orminge/Nacka. Fastigheten inrymmer totalt 114 hyreslägenheter om 1-4 rum med kombinerat kök och vardagsrum samt en förskola för cirka 70 barn i souterräng mot parken. Inflyttning påbörjas i november 2020.

Husen är fem respektive sex våningar höga, de översta våningarna utgörs av indragen kungsvåning med härliga takterrasser. Övriga lägenheter om 2-4 rum får balkonger eller markterrass. Sociala ytor skapas för gemenskap på de olika innergårdarna. Ett underliggande varmgarage rymmer cykelrum, förråd samt 56 bilplatser, vissa med ladduttag. Välutrustade tvättstugor är placerade i ett av husens bottenvåning. Generösa upplysta entréer med träpanel och glaspartier ger ett varmt och välkomnande intryck och träpanel återkommer på de indragna kungsvåningarna.

Hälften av lägenheterna fördelas genom Stockholms Bostadsförmedling och hälften via vår egen bostadskö. Registrera dig som sökande här.

För virtuell visning av lägenhet om 46 kvm KLICKA HÄR!

För virtuell visning av lägenhet om 64 kvm KLICKA HÄR!

För att se ett typplan KLICKA HÄR!

 

 

Projektbilder