Meny

Västra Nybackakvarteret

Vackert placerat intill grönområden och i direkt anslutning till service och kommunikationer vid Orminge Centrum uppförs 114 hyresrätter och en förskola.

 

Kungsvåningen uppför i egen regi, för långsiktig förvaltning fem punkthus inom Västra Nybackakvarteret. Här bygger vi 114 hyresrättslägenheter om 1-4 rum och kök samt en förskola för cirka 70 barn i souterräng mot parken. Fastigheten förväntas stå klar till hösten 2020.

Husen är fem respektive sex våningar höga, de översta våningarna utgörs av indragen kungsvåning med härliga takterrasser. Övriga lägenheter får balkonger eller markterrass, de välplanerade enrummarna får fransk balkong. Sociala ytor skapas för gemenskap på de olika innergårdarna. Ett parkeringsgarage kommer att byggas för hyresgästernas räkning och cykelrum och tvättstugor placeras i något av husens bottenvåningar. Generösa entréer med träpanel och glaspartier ger ett varmt och välkomnande intryck och träpanelen återkommer på de indragna kungsvåningarna.

Det går bra att ställa sig i kö för en lägenhet i Västra Nybackakvarteret redan nu. Fördelning av lägenheter beräknas starta under maj 2020. Hälften av lägenheterna fördelas genom Stockholms Bostadsförmedling och hälften via vår egen bostadskö. Gör din intresseanmälan här.

För att se ett typplan KLICKA HÄR!

 

 

Projektbilder