Meny

Ekonomiassistent till Kungsvåningen

Nu söker Kungsvåningen en ekonomiassistent till huvudkontoret i Nacka. Här får du möjlighet att utvecklas i en organisation som genomsyras av erfarenhet, personligt engagemang och en stark tillit till morgondagens samhällen.

Kungsvåningen bygger och förvaltar fastigheter i Storstockholm och Mälardalen. Nu växer bolaget och söker därför en ekonomiassistent till nya huvudkontoret i Centrala Nacka där cirka 15 medarbetare arbetar. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att ha ansvar för hela processen av leverantörsreskontra samt kund- och hyresreskontra, vilket även innefattar månadsperiodiseringar och avstämning mot huvudbok där du arbetar nära bolagets redovisningsansvarig.

Rollen är bred och omfattar bland annat;
  • Ansvar för hela processen för leverantörsreskontra, vilket innebär elektronisk fakturahantering och leverantörsbetalningar.
  • Ansvar för hela processen för kund- och hyresreskontra, vilket innebär kundinbetalningar och krav- och inkassohantering.
  • Löpande redovisning mot kassa/bank samt delaktighet i månadsbokslut med periodisering och avstämning mot huvudbok.
  • Kontorsadministration, vilket innebär att hålla kontakten med och koordinera leverantörer kopplade till kontor och service.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbete inom kund- och leverantörsreskontra.

För att lyckas i rollen är du noggrann, pålitlig, företagsam och trygg i din profession, tar egna initiativ och gillar att arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före och utvecklas i din roll. Att kunna prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är en styrka hos dig. Som person är du handlingskraftig och lyhörd och räds inte för att hugga i och hjälpa till där det behövs.
Du har vana av flera olika ekonomisystem, gärna av just Hogia och/eller Vitec. Du bör också ha mycket goda kunskaper i Office-paketet samt kommunicera väl på både svenska och engelska i tal och i skrift. 
Ansök genom att mejla ditt CV och personliga brev till info@kungsvaningen.se och märk mejlet med "Ansökan ekonomiassistent".
Publicerat den 2023-05-26

KUNGSMONTAGE

Vårt koncernbolag Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till mindre underhålls- och reparationsarbeten samt hyresgästanpassningar.

Mer info