Meny

Finalister: Årets Nackaföretag

Kungsvåningen har blivit utsedda till en av tre finalister i tävlingen Årets Nackaföretag 2023. Tävlingen arrangeras av Nacka Företagarträff som är ett samarbete mellan Företagarna Nacka/Värmdö och Nacka kommun.

Kungsvåningen nomineras i sällskap av Stockholms Båtsnickeri och Björknäs Trädgård med följande motivering:

”Ett växande familjeföretag baserat i Orminge som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter och strävar efter långsiktiga relationer. Företaget håller Nacka varmt om hjärtat och är stolt med och påverkar kommunens utformning, inte minst i Centrala Nacka. De bygger hyresbostäder och verksamhetslokaler med fokus på det lilla extra, t ex en naturban innergård där tanken är hälsa och välmående för de framtida hyresgästerna.”

Vi tackar så mycket för den fina nomineringen. 

Publicerat den 2023-02-27

KUNGSMONTAGE

Vårt koncernbolag Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till mindre underhålls- och reparationsarbeten samt hyresgästanpassningar.

Mer info