Meny

Ekonomiassistent till Kungsvåningen

Nu söker Kungsvåningen en ekonomiassistent med god erfarenhet av ekonomi och hög känsla för service till kontoret i Nacka. Här får du möjlighet att utvecklas i en organisation som genomsyras av erfarenhet, personligt engagemang och en stark tillit till morgondagens samhällen.

Om tjänsten

Kungsvåningen är ett fastighetsbolag som bygger och förvaltar fastigheter i Storstockholm och Mälardalen. Nu växer bolaget och söker därför en ekonomiassistent med god erfarenhet av ekonomi och hög känsla för service.

Kungsvåningen är baserade i Nacka och flyttar under Q4 2023 in i nybyggda lokaler nära Nacka Forum och den kommande tunnelbanan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid på kontoret där cirka 15 medarbetare arbetar.


Arbetsuppgifter
Som ekonomiassistent kommer du att ha ansvar för hela processen av leverantörsreskontra samt kund- och hyresreskontra, vilket även innefattar månadsperiodiseringar och avstämning mot huvudbok där du arbetar nära bolagets redovisningsansvarig.

Parallellt med ekonomiuppgifterna kommer du också att ansvara för vårt kontor och skapa förutsättningar för trivsamma gemensamma ytor och professionellt hög internservice.

Rollen är bred och omfattar bland annat
    • Ansvar för hela processen för leverantörsreskontra, vilket innebär elektronisk fakturahantering och leverantörsbetalningar.
    • Ansvar för hela processen för kund- och hyresreskontra, vilket innebär kundinbetalningar och krav- och inkassohantering.
    • Löpande redovisning mot kassa/bank samt delaktighet i månadsbokslut med periodisering och avstämning mot huvudbok.
    • Ansvar för kontoret, vilket innebär att hålla kontakten med och koordinera leverantörer kopplade till kontorets skötsel och service samt att vara kontaktperson i andra ärenden som rör kontoret.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som har någon form av utbildning inom ekonomi samt några års erfarenhet av liknande arbete inom kund- och leverantörsreskontra. Det är mycket meriterande om du även har erfarenhet av kontorsservice t. ex i rollen som Office Manager.

För att lyckas i rollen är du noggrann, pålitlig, företagsam och trygg i din profession, tar egna initiativ och gillar att arbeta proaktivt för att alltid ligga steget före och utvecklas i din roll. Att kunna prioritera och hantera flera arbetsuppgifter samtidigt är en styrka hos dig. Som person är du handlingskraftig och lyhörd och räds inte för att hugga i och hjälpa till där det behövs.

Du har vana av flera olika ekonomisystem, gärna av just Hogia och/eller Vitec. Du bör också ha mycket goda kunskaper i Office-paketet samt kommunicera väl på både svenska och engelska i tal och i skrift.

Sök redan idag! Då tillsättandet ska ske så snart som möjligt kommer vi att göra vårt urval löpande. Att ansöka tar bara ett par minuter, fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt eget CV så är du en av våra kandidater till tjänsten. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök här Publicerat den 2023-01-24

KUNGSMONTAGE

Vårt koncernbolag Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till mindre underhålls- och reparationsarbeten samt hyresgästanpassningar.

Mer info