Meny

Klart för Kungsvåningen i Centrala Nacka

Nu har detaljplanen för Elverkstorget inom projektet Nya gatan vunnit laga kraft. Här utvecklar Kungsvåningen ett nutida stadskvarter i det framtida Nacka Centrum. Vi uppför drygt 100 hyresbostäder med tydligt hållbar och miljömedveten profil.

De nya kvarteret blir en del av Centrala Nacka, Sveriges första garanterat naturbana stadsdel som utvecklas i samverkan mellan Nacka kommun, fastighetsägare, byggaktörer, näringsliv och Nackabor. Läs mer om Centrala Nacka på centralanacka.se

Läs mer om vårt projekt

Ställ dig i vår bostadskö redan nu!

 

 

Publicerat den 2021-01-19

KUNGSMONTAGE

Vårt koncernbolag Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till mindre underhålls- och reparationsarbeten samt hyresgästanpassningar.

Mer info