Meny

Idag hälsar vi vår nya fastighetsförvaltare Katja välkommen!

Katja kommer att ansvara för förvaltningen av samtliga Kungsvåningens fastigheter. Med sin långa erfarenhet inom kommersiell fastighetsförvaltning bidrar hon till Kungsvåningens fortsatta utveckling. Närmast kommer Katja från Huge Bostäder.

"Jag vill bidra till att utveckla fastigheterna till nästa nivå och överträffa kundens förväntan. Genom en god dialog mellan hyresgäster och fastighetsägare skapas rätt förutsättningar för båda parter att utvecklas." Katja

Publicerat den 2019-04-08

KUNGSMONTAGE

Vårt koncernbolag Kungsmontage Byggentreprenad erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn, allt från styrning av stora byggentreprenader till mindre underhålls- och reparationsarbeten samt hyresgästanpassningar.

Mer info